Skip to content Skip to footer

A

régi könyvek esetében nem csupán a szöveg, de a köntös is mesél: gyönyörű illusztrációkkal díszített kötetek, mesteri kötések, egyedülálló kiadások – a könyvek esztétikai értéke kiemelkedő. Felvásárlási szolgáltatásunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy túladjon  feleslegessé vált vagy örökölt könyveitől, és cserébe azonnali készpénzt kapjon értük.

 

Könyvek, térképek, plakátok és egyéb papír termékek:

Felvásároljuk a legkülönfélébb könyveket és papírtermékeket, melyek között szerepelnek magyar és idegen nyelven kiadott hadtörténeti, fegyveres és I.-II. világháborúhoz köthető könyvek, valamint mesekönyvek (1970 előttiek) és első kiadású irodalom. Továbbá érdeklődünk a fali és asztali térképek iránt, beleértve a hadi, iskolai, oktatást segítő és földrajzi térképeket.

Ezeken kívül keresünk mozi-, politikai- és reklámplakátokat (1999 előtt készültek), valamint 1950 előtt készült bélyeggyűjteményeket, képeslapokat, bizonyítványokat, okleveleket, dokumentumfotókat, újságokat és személyes okmányokat (útlevél, igazolványok).

Ha Ön rendelkezik ilyen jellegű könyvekkel vagy papírtermékekkel, kérjük, keressen minket, és mi azonnali készpénzért felvásároljuk ezeket az érdekes és becses tárgyakat.

Segítünk Önnek értékei azonosításában és értékesítésében. Professzionális szolgáltatást nyújtunk, korrekt árajánlatot teszünk a tárgyak értékétől függően, azonnali készpénzfizetés mellett, országosan ingyenes kiszállással.

Keressen minket bizalommal!
Hívjon bizalommal!