Skip to content Skip to footer

F

elvásárolunk képzőművészeti tárgyakat, ideértve festményeket, kerámiából szobrokat, kisplasztikákat és porcelánokat is. Érdeklődünk magyar alkotók művei iránt, de nyitottak vagyunk más országok művészeinek alkotásaira is. Célunk, hogy minden vásárlás során tiszteletteljesen kezeljük az alkotók munkáját és kulturális örökségüket.

 

Festmények:

Keresünk festményeket, főleg magyar festők kortárs és régebbi alkotásait. Minden stílus és korszak érdekel minket, legyen szó impresszionista, szürrealista, vagy modern művekről. Várjuk azokat a festményeket, melyek magukon viselik a magyar művészet egyedülálló és gazdag örökségét.

Készpénzzel felvásároljuk továbbá a különféle  olaj-, akvarell-, tűzzománc-, és textilfestményeket, valamint papírra készült alkotásokat, mint a ceruza-, tus- és szénrajzokat, valamint rézkarcokat.

Segítünk Önnek:
  • a művek azonosításában és értékesítésében, országosan ingyenes kiszállás mellett.
  • Diszkrét és professzionális szolgáltatást nyújtunk,
  • korrekt árajánlatot teszünk a művek értékétől függően, azonnali készpénzfizetés biztosításával.

Kerámiák:

Azonnali készpénz fizetéssel vásárolunk fel különféle kerámiákat, kerámia tárgyakat és szobrokat, kisplasztikákat, köztük olyan neves művészek alkotásait, mint Gorka Géza, Kovács Margit, Bod Éva, Kiss Roóz Ilona és más elismert keramikusok munkáit.

A kerámiaalkotások azonosítását segítheti a rajtuk elhelyezett márkajegy, de hiányuk esetén is vannak tulajdonságok, melyek segítik a beazonosítást; az alapanyagok, mázak és díszítőmotívumok nagy segítséget nyújtanak ebben. 

 

Porcelánok:

Felvásároljuk a legkiválóbb minőségű Zsolnay és Herendi porcelánokat, többek között az 1800-as évek családpecsétes darabjait, az eozin mázas alkotásokat, valamint a különleges mintázatú pillangó-, búza- és virág díszítésű porcelán tárgyakat. Keresünk Herendi porcelánokat (Viktória, Apponyi, stb. mintás) vázáktól, tálkáktól és étkészletektől kezdve egészen a bonbonierekig. 

Emellett értékeljük a Hollóházi porcelánokat, továbbá Szász Endre és Jurcsák László által tervezett porcelánműveket is. Ha Ön rendelkezik ilyen jellegű porcelán tárgyakkal, ne habozzon felkeresni bennünket, hiszen mi azonnali készpénzes fizetést kínálunk ezekért a különleges és értékes darabokért.

Keressen minket bizalommal!
Hívjon bizalommal!